Vi har valgt følgende til Buffet 19 + 20. Februar:
Tom Yum suppe med kylling, galanga, chili, champignon, citrongræs, limeblade og koriander (lidt stærk) Kokosmælkssuppe med galanga, kylling, chili, kokosmælk, limeblade og koriander (lidt stærk) Brød og smør Rejechips Indbagt kylling med sød chilisauce Hot wings Wantan Indbagte rejer Thai forårsruller Kyllingspyd med jordnøddesauce Rød karry med oksekød, kokosmælk, auberginer, bambusskud og grøntsager(medium stærk) Stegt and med østerssauce, forårsløg, champignion og peberfrugt (ikke stærk) Stegt kylling med grøn karry, kokosmælk og grøntsager (middel stærk) Stegte kæmperejer med sur/sød sauce og grøntsager (ikke stærk) Stegt svinekød med grøntsager(ikke stærk) Jasmin ris Stegte nudler med grøntsager Salatbar Dessert: 4 forskellig slags is Kaffe/the med kage
1 Comment
7/1/2025 05:54:16 pm
Buffeten den 19.-20. februar lyder som en fantastisk oplevelse! Kombinationen af autentiske thailandske retter og en hyggelig atmosfære er noget, man ikke må gå glip af. Det er spændende at se, hvordan forskellige smage og ingredienser bringes sammen for at skabe en uforglemmelig middag. Jeg glæder mig til at prøve de mange lækre retter, der er nævnt.<a href="https://jakarta.telkomuniversity.ac.id/">Telkom University Jakarta</a> er også et spændende sted for at udforske innovation inden for kulinarisk kunst og kultur.
Reply
Leave a Reply. |
Arkiv
August 2017
Kategori |