Vi har valgt følgende til Buffet 19 + 20. Februar:
Tom Yum suppe med kylling, galanga, chili, champignon, citrongræs, limeblade og koriander (lidt stærk) Kokosmælkssuppe med galanga, kylling, chili, kokosmælk, limeblade og koriander (lidt stærk) Brød og smør Rejechips Indbagt kylling med sød chilisauce Hot wings Wantan Indbagte rejer Thai forårsruller Kyllingspyd med jordnøddesauce Rød karry med oksekød, kokosmælk, auberginer, bambusskud og grøntsager(medium stærk) Stegt and med østerssauce, forårsløg, champignion og peberfrugt (ikke stærk) Stegt kylling med grøn karry, kokosmælk og grøntsager (middel stærk) Stegte kæmperejer med sur/sød sauce og grøntsager (ikke stærk) Stegt svinekød med grøntsager(ikke stærk) Jasmin ris Stegte nudler med grøntsager Salatbar Dessert: 4 forskellig slags is Kaffe/the med kage
0 Comments
Leave a Reply. |
Arkiv
August 2017
Kategori |